På gjensyn 29.1.2020 (Utsolgt)

Skrevet av styret 10. januar 2020. Publisert i Møter

Vi har den store glede å presentere:

«På gjensyn» med nye sanger til Rudolf Nilsens dikt. Rudolf William Nilsen (født 28. februar 1901 i Kristiania, død 23. april 1929 i Paris) er en av våre viktigste og mest avholdte arbeiderdiktere. Til tross for sitt korte liv rakk han blant annet å gi ut diktsamlingene På stengrunn (1925) og På gjensyn (1926). Skildringene av livet og menneskene på Oslos østkant og kjærligheten til selve byen er et gjennomgangstema i hans diktning. I 1973 gikk seks norske musikere sammen om albumet «På stengrunn» – 16 sanger av Rudolf Nilsen. Plata ble en umiddelbar klassiker og står igjen som en av de største suksessene fra den norske visebølgen på 1970-tallet.

Det nye albumet «På gjensyn» ble lansert før jul. Musikerne er de samme som i 1973, bortsett fra at Lillebjørn Nilsen har gått ut og Pål Moddi Knutsen har kommet inn. Det blir “På gjensyn”-konsert i Kampens storstue 29. januar!

NB: Kampen historielags medlemmer får en mulighet til å skaffe seg billett før de blir lagt ut for åpent salg. Vi har ikke eget billettsystem og vi selger derfor billetter gjennom vår samarbeidspartner Kampen Bistro. Medlemmer får kjøpt inntil 4 billetter hver i Kampen Bistro (ved oppmøte) på følgende tider:

Søndag 12. januar kl. 17.00 – 21.00.

Mandag 13. januar kl. 17.00 – 21.00

Vi sitter der med medlemslister og selger til det er fullt; det legges ut 110 billetter. Pris: kr. 275,-.

ONSDAG 29. JANUAR 2020 KL. 19.00 I STORSALEN (1. ETG.), BYDELSHUSET

På gjensyn (“På stengrunn 2”) – Lars Klevstrand, Kari Svendsen, Jon Arne Corell, Steinar Ofsdal, Pål Moddi Knutsen og Carl Morten Iversen

“Tilværelsen på Kampen”

Historielagets bok om Kampen.